top of page

Open Session med Studio K
 

I samarbeid med Studio K inviterer PAS til Open Session fredag 23. februar kl. 17.00-19.00 
Open session blir denne gang ledet av David Lamignan Larsen (f. 1981). David har drevet med performancekunst siden 2006 og har gjort performance på Kunstnernes Hus (Oslo), Oljemuseet (stavanger), Stavanger Maritim (Stavanger), Heimdal kunstforening (Trondheim) og Haugesund Kunstforening (Haugesund), for å nevne noen.

 

Vinterens Open Session vil fokusere på pust og bevegelse. Hvordan slippe seg løs og roe nervene?
Pust: kan benyttes som verktøy før, under eller etter du har hatt en performance for å beholde indre ro, og utføre mest avslappet som mulig for å potensielt nå et godt resultat. Bevegelse: Kan fungere som oppvarming før en performance eller nedkjøling etter en performance. Kan også hjelpe med å frigjøre det kognitive og føle seg enda mer avslappet og fri. Innholdet er inspirert fra Tam Thê/Qi Gong, noe som David har trener sertifikat i.

 

Open Session er et konsept der personer møtes på et avtalt tidspunkt og sted, og gjør enten planlagte skisser eller helt spontane improvisasjoner. Det er et konsept som åpner opp for eksperimentering, utprøvinger og samhold. Du står fritt til å være med på den måten du måtte ønske, om det så er kun som betrakter. Deltagelse er kostnadsfritt.
 

Studio K støttes av Time Kommune, Rogaland Fylkeskommune og Kulturrådet.

På grunn av vann lekkasje er arrangementet flyttet fra Studio Ks lokaler til Kverneland Samfunnshus; Gamle Åslandsvegen 7, 4355 Kvernaland.

Facebook arrangement

PAShvitsvartbakgrunn.png
bottom of page