top of page

22.11.22   18:00

Foto: Petter Lønningen

Fire ganger i året inviterer Performance Art Stavanger en utøvende performancekunstner opp på loftet til Tou. Sammen med ordstyrer og publikum dykker vi ned i interessante og relevante tema innen performance og kunstnerens egen virksomhet, hvor samtalen vil vandre, og hva som skjer underveis er helt opp til de som deltar.

 

Performance kafe er et trivelig rom hvor utøvende performance kunstnere og andre interesserte inviteres til å komme sammen for gode samtaler og erfaringsutveksling. For å la seg engasjere og inspirere, under den vide paraply som er performance kunstens verden.

 

Denne gangen har vi gleden av å presentere Marte Dahl som kommer fra Oslo for å gi oss et innblikk i hennes praksis og tanker.

 

Marte Dahl (1989, Norge) bor og arbeider i Bergen. Hun er utdannet ved Kunstakedemiet i Oslo (BA) og Kunsthøgskolen i Bergen (MA). Dahl arbeider med performance - både live og for kameraet, samt video, fotografi og kostymedesign. Hun undersøker hvordan visse objekter eller materialer tilbyr ulike muligheter og begrensninger i relasjon til kroppen.
 

Tidligere har Dahl stilt ut ved Kunsthall 3.14, Bergen Kunsthall, Hordaland Kunstsenter/Bergenhus Festning, Kunstbanken Hamar, Kunsthall Oslo, FUGE og Bærum Kunstforening.


Mer om Marthe Dahl. 

Bli med å ta en kopp, og bli med på praten!

Performance Kafé er et initiativ gjennom PAS og er støttet av BKH.


Se arrangementet på Tou sine nettsider.
 

PAShvitsvartbakgrunn.png
bottom of page