top of page
P8150682.jpeg

Performance Kafé
med Terese Longva


Fire ganger i året inviterer Performance Art Stavanger en utøvende performancekunstner til Rogaland Kunstsenters trivelige lokaler. Sammen med ordstyrer og publikum dykker vi ned i interessante og relevante tema innen performance og kunstnerens egen virksomhet. Hvor samtalen vil vandre, og hva som skjer underveis er helt opp til de som deltar. Performance kafe er et trivelig rom hvor utøvende performance kunstnere og andre interesserte inviteres til å komme sammen for gode samtaler og erfaringsutveksling. For å la seg engasjere og inspirere, under den vide paraply som er performance kunstens verden.
 

Denne gangen inviterer vi Terese Longva som primært undersøker tilblivelse og endringsprosesser i natur, menneske og samfunn. Et eksempel på dette er performanceverket «Samfunnskontrakt» som ble vist ved Høstutstillingen på Kunstnernes Hus. (2020).

Terese har formet en performanceduo med Laurel Jay Carpenter som har vært aktiv siden 2010. For tiden samarbeider hun også med samfunnsviter Harald Dyrkorn, der geologiske og menneskelige rutiner ved Nordøya i Møre og Romsdal vurderes som samspill mellom sentrum og periferi. Også er hun i ferd med å etablere en kunstnerresidens på stedet. Les mer om Longva her: www.longvacarpenter.com


22. Februar starter vi samtalen 19:00 på Rogaland Kunstsenter

Ordstyrer denne gang er Anne-Marte Eidseth Rygh
Performance Kafé støttes av BKH
Arrangementet er gratis

 

PAShvitsvartbakgrunn.png
bottom of page