top of page
Performance Kafe AnetteFJ-4.jpg

Performance Kafé
med Anette Friedrich Johannessen

Fire ganger i året inviterer Performance Art Stavanger en utøvende performancekunstner opp på loftet til Tou. Sammen med ordstyrer og publikum dykker vi ned i interessante og relevante tema innen performance og kunstnerens egen virksomhet, hvor samtalen vil vandre, og hva som skjer underveis er helt opp til de som deltar.

 

Performance kafe er et trivelig rom hvor utøvende performance kunstnere og andre interesserte inviteres til å komme sammen for gode samtaler og erfaringsutveksling. For å la seg engasjere og inspirere, under den vide paraply som er performance kunstens verden.

 

Denne gangen slenger vi føttene på bordet så det skvaldrer i mormors gamle kaffe-servise, og slår av en prat med performance-kunstner Anette Freidrich Johannessen. Hun har deltatt i en rekke festivaler og utstillinger, er blant annet Art Director for PAB og har en meget variert og spennende kunstnerisk praksis. Det blir samtaler om naturen og mennesket, forskning i kunsten, klassisk performance, Open sessions og mye mye mer.

 

Ta med favorittkoppen og bli med i praten! (PS: det er også lov å komme uten kopp)

 

Performance Kafé er støttet av BKH.

Mer info om Anette Freidrich Johannessen her

https://anettefj.squarespace.com/about

23. august starter vi samtalen klokken 18:00. På loftet på Tou.
Det vil være mulig å kjøpe flytende forfriskninger i baren for dem som ønsker det.
Arrangementet er gratis.


https://www.touofficial.com/program/?id=13195

PAShvitsvartbakgrunn.png
bottom of page